MjøsWeb sin logo

Arbeidsmetode


Bilde av de seks stegene som MjøsWeb jobber etter med prosjektene sine

Kunnskap


"Utviklingen for nettsider er rask, og det er stadige endringer som påvirker hvordan en løsning blir til!"

Det finnes mange kodespråk, men ikke alle er vanlige å bruke på nettsider. Mange kaller ikke webutviklere for kodere, men vi jobber med språk som er relatert til nettsider. HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL, XML, jQuery og mer. Vår jobb er å holde oss oppdatert på de løsningene som finnes der ute, for at du skal få et så bra produkt som mulig.

Erfaring


"En nettside skal være levende. Den skal si noe til den som leser om hva du ønsker å formidle!"

Alle kan lage en nettside, men det å ha kunnskapen som skal til for å lage en nettside som kundene dine ønsker å bruke, det er ikke alltid like enkelt. Vi har erfaring og kunnskap som skal til for å skape et produkt til deg som du kan være stolt av. Til sammen har vårt team mer enn 30 år med erfaring innen design og web. Vi mener at kommunikasjon er nøkkelen til suksess!

Satser du på oss - satser vi på deg!

BESTILL AVTALE I DAG

Bedrift–kommunikasjon med kunden er viktig!


For ditt firma er det viktig å få en tydelig profil på nett. Du har i utgangspunktet åtte sekunder på deg til å få kundens oppmerksomhet. Dette betyr at siden din må lastes opp rimelig raskt, vise ditt budskap på en forståelig måte og være tilrettelagt for alle skjermstørrelser. Hos MjøsWeb jobber vi med mål om at din kunde skal skjønne budskapet, og få det forklart på en enkel og god måte. For oss er det viktig at din nettside er gjennomtenkt før den lanseres til verden. Vi jobber mest med små og mellomstore bedrifter fordi vi mener at det ikke er bra å jobbe med et prosjekt for lenge. Da kan de som jobber med prosjektet miste fokus på det viktigste: Ditt behov!

VIP–fordi du fortjener det beste!


De aller fleste har opplevd at man trenger rask hjelp. Det vi ofte kaller en krisesituasjon!
I MjøsWeb skjønner vi at rask og sikker hjelp trengs når det gjelder. Derfor har vi innført: VIP - Very Important Page! Det er ofte vanskelig å avgjøre hvem som er den riktige kunden å hjelpe først. Og for deg som kunde kan det være frustrerende å ikke få hjelp med en gang. Med VIP-fordeler er det du som kunde som avgjør. Ikke alle trenger hjelp på samme tid. Når du trenger hjelp, og er VIP-kunde så kommer du automatisk først i køen. Den eneste som kan gå foran deg, er den kunden som har hatt ett lenger kundeforhold enn deg hos oss. Med andre ord, lenger ansiennitet. Så hvem trenger en VIP-avtale? Dersom du er avhengig av at nettsiden din er raskt på plass igjen. Eksempelvis kan vi nevne: nettbutikker, restaurantsider med bestillingsfunksjon, blogger, nyhetssider, medlemssider og nettsider med mange brukere er noen av dem. Kort sagt alle som har en nettside. Det er litt som en forsikring hvor mange velger å betale litt ekstra for å få bedre service... Lurer du på om dette er noe for deg? Spør oss, vi gir et ærlig svar om hva du trenger!

Organisasjon–la organisasjonen være synlig!


Organisasjoner jobber ofte med små budsjetter og har store behov for veiledning og hjelp når det gjelder nettsider. Som bedrift legger vi stort fokus på det å gi organisasjoner og frivillig hjelp til å synes på nett. Tilgjengelighet og budskap tror vi at er to av de viktigste faktorerene for suksess for organisasjoner. Å la leseren forstå hva som skjer, hva slags arbeid som utføres og hva som er din organisasjons hovedfokus er viktig. I MjøsWeb vet vi hva det kan bety å få hjelp, og å hjelpe andre. Derfor er vi alltid klare til å bidra til en god sak. Vi kan hjelpe din organisasjon med nettsider, endringer av nettsider, sosiale medier og planlegge fremtiden for din organisasjon nårdet kommer til aktiviteter på nett. Kanskje du har behov for at noen hjelper deg/dere med et kurs eller to. Snakk med oss, så finner vi en løsning!